[...] 2kg nie robią wrażenia na kimś kto waży 90 :-) Sam program ciekawy: Gość robił takie treningi: A GB SQ 5x SW 10x B MP 3-5x SN 5x C TGU 1-3x CL 5x 3xtyg po 20min. Odpoczywaj ile potrzebujesz. Czas programu: 4-8tyg Są też inne warianty połączeń ćwiczeni z podstawowej 6 w pary. Ta mi najbardziej odpowiada :-) No i takie coś z 24kg mógłbym [...]
[...] tygodniu dorzucasz 50 g ryżu brązowego lub kaszy gryczanej) Kolacja: pół kostki twarogu chudego 150 g jogurtu naturalnego Do tego jakieś witaminy i błonnik. Nikt nie wnikał ile białka, kalorii itp. Dostawaliśmy takie wypiski co dwa tygodnie Zakładam, że w ciągu 14 dni poleciałbyś z wagą/obwodami. Pierwsze dwa tygodnie są "szybkie" A jak nie to [...]
[...] się w mój organizm. Dużo mięsa już jadłem, to spróbuję jeść go mniej. Sęk chyba w tym, żeby odpowiednio długo trzymać daną dietę (sposób odżywiania) i odpowiednio mocno (na ile można od niej odstąpić, jak często?). Dzielę się z Wami aktualną lekturą. Piszę na szybko, co akurat przeczytałem, ale może potem coś się rozświetli :-) Taubes pisał, że [...]
C&P (2x24) - 10x2 - wyklepane w 18min ;-) Zwis na drążku oburącz - 60s - w sumie nie wiem co to miało być. Jakby test maksa może.. Zostały mi 2 treningi klepane, potem test - klepanie na maksa. Chyba złapałem nieco mięsa w ramionach, barkach i na górze grzbietu - koszulka eL-ka z lidla jakoś bardziej mi te rejony opina.. Jeszcze niedawno ćwiczyłem [...]
[...] 2 clean - 1 press - 3 squat. Nie za bardzo mam pomysł jak to rozwinąć w program, chociaż na SF były jakieś luźne propozycje. Wyjściowa, to robić to przez 15min i odpoczywać ile trzeba. Gorzej z progresją... Jakby się dało, to można wejść na Moving Target, albo TotalTensionComplex (i to by mogło być dobre, bo może doszedłbym do 5-6 powtórzeń w [...]
[...] 2 clean - 1 press - 3 squat. Nie za bardzo mam pomysł jak to rozwinąć w program, chociaż na SF były jakieś luźne propozycje. Wyjściowa, to robić to przez 15min i odpoczywać ile trzeba. Gorzej z progresją... Jakby się dało, to można wejść na Moving Target, albo TotalTensionComplex (i to by mogło być dobre, bo może doszedłbym do 5-6 powtórzeń w [...]
[...] to szklanka soku pomidorowego (z kartonu; czasem dodaję mielone nasiona sezamu, siemienia, czarnuszkę - w ogóle, to tej czarnuszki zeżarłem pół kilograma już (tak, zważyłem ile mi zostało, to wiem!) i nic nie czuję). W diecie założenia mam takie: - mało węgli - tak do 100g - białko - też nie jakoś specjalnie dużo - do 100g (jaja, kurak, [...]
[...] tak już długo.. Na fotkach nie ma śmieci, bo dziś nie było. Raczej cheatuję w dni wolne, albo w domu po prostu.. ;-) Pisałem kiedyś, że obcinam tłuszcze a dodaję WW. Jadłem ile pomieściłem. Potem zacząłem już przycinać WW. Jeśli to jest 2000kcal, to nawet jakikolwiek dodatek zdrowego jedzenia zadziała na moją niekorzyść - bo bilans będzie na [...]
[...] (1-2x tygodniowo) Sylwetkę ma spoko :-) http://www.eatstopeat.org/wp-content/uploads/2015/12/brad-pilon.jpg Muszę podliczyć ze 2-3 dni swoje jedzenie, żeby się zorientować ile tego wchodzi.. Posiłki wyglądają mniej więcej jak te z 2xME Jak ktoś podrzuci jakieś delikatne poprawki które mógłbym wprowadzić w misce, to będę wdzięczny :-) Zmieniony [...]
Upiekłem kawał mięsa, z którego wyciekło płynu na 2cm. Tego nie zjadam. Jak teraz ocenić ile miecha było przed upieczeniem. Na oko to wiem. Kawał miał 1,5kg, to 1/10 tego co zostało to 150g. Jednak żeby nie było na oko, to ważę po obróbce i taką też opcje zaznaczam w kalkulatorze kalorii.
Upiekłem kawał mięsa, z którego wyciekło płynu na 2cm. Tego nie zjadam. Jak teraz ocenić ile miecha było przed upieczeniem. Na oko to wiem. Kawał miał 1,5kg, to 1/10 tego co zostało to 150g. Jednak żeby nie było na oko, to ważę po obróbce i taką też opcje zaznaczam w kalkulatorze kalorii. Mięso waży się przed obróbką i tak powinny liczyć tabele [...]
[...] tylko na tym opierał diete to niezwykle trudno by mi było dostarczyć potrzebna ilość białka. Porównajcie pierś ze sklepu z taka z koguta/kurczaka wiejskiego. Po prostu ile tam jest dużo mniej mięsa. Albo wieprzowina, gospodarz nie będzie wam dawał samej polędwicy, chudej szynki ale większość świni to tłuste mięso wiec trudniej zachować [...]
[...] w moczu. Osiągnięcie ketozy jest celem pierwszej fazy diety Atkinsa, na kopenhaskiej może wystąpic, ale nie musi 2. Jezeli mam cwiczyc, powiedzmy na rowerku stacjonarnym to ile powinienem jezdzic i jak to łaczyc z Kawą i posilkami? Tzn posilek przed czy po i kiedy kawa oczywiscie? Optymalnie rano na czczo min. 40minut, potem kawa. Nie ma [...]
[...] ZELMER MM 1200.84 ZMM1284S 1900W! ta pierwsza jest tańsza ale ma 1500W a ta druga 1900W Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-12-06 19:05:06 Pisałem już chyba w sprzętach o ile dobrze pamiętam :) Ja mam 887.5 Zelmera - i jestem mega zadowolony spełnia się w 100% Tak więc tego moge Ci na pewno polecić co do pozostałych dwóch ciężko stwierdzić bo [...]
[...] 1,5 proc (wypijam często 250 ml dziennie z kawa) -Mleko bez laktozy (czasami) Napój sojowy (Niet) - słodzone jogurty smakowe ( wiadomo nie jem) - Jogurt naturalny, nie wiem ile procent ale na moj smak bardzo tłusty (czasami sobie pozwole) - Jaja na miękko, na twardo (jem 7-10) dziennie - ciepły ryż na mleku (nie jem bo wydaje mi sie ze jest [...]
Taka krzyżówka klasyka i sumo to squat stance deadlift. W sumie moja preferowana wersja. Tak jak wcześniej napisano, redukcje, o ile coś tam ciężko targasz, nie powodują spadku mięsa. Co chwila redukuję, co jakiś czas masuję, a obwody zmieniają się tylko dzięki tkance tłuszczowej.
Cześć! Jak widać jedzenie na oko Ci niestety nie służy, bez względu na to czy jesz zdrowo czy nie. Warto w takiej sytuacji sprawdzić ile kalorii spożywasz, na przykład wpisując swój dzienny jadłospis do Fitatu, a następnie porównać z obliczeniami (link do wzoru poniżej) ile jeść powinieneś. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie [...]
Cześć! Przede wszystkim zacznijmy od tego, że gdy chcesz zrobić redukcję oblicz odpowiednio ile kalorii powinieneś spożywać, zacznij od zera kalorycznego i co tydzień ucinaj 200kcal. Zerknij na ten wzór do wyliczenia kaloryczności: http://www.sfd.pl/-t276436.html Gdy wyliczysz zapotrzebowanie warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: [...]
[...] w cenie, a na pewno jest łatwiej jeść pierś z kurczaka, zamiast udka z kością, z której wyciągasz mięso. Druga zaleta piersi z kurczaka jest taka, ze kupując pierś, widzisz ile tłuszczu jest wokoł niego, a w udku nigdy nie wiesz ile znajdziesz pod skórą tłuszczu, chrząstek kości itd. Jedno udko może mieć mniejszą kość drugie większą. [...]
[...] w panierce i upiec bez tłuszczu lub wziąć tłusty kawałek udka z kurczaka i usmażyć na głębokim oleju. W drugim przypadku dostaniesz ponad 2x więcej kalorii, nie wiesz ile dokładnie tłuszczu miało mięso, ile oleju wypiła panierka. Dalej tłuste kawałki mięsa, nie stosuj ich nie da się tego policzyć, a jak masz tego dużo to zamiast 1800 kcal [...]